Ugens menuer
Se ugens menu for Almanak, Den grønne, Det velkendte samt Portionspakket frokost her.
Ugens menu 19 + 20
-
mandag 06 maj, 2024
-
tirsdag 07 maj, 2024
-
onsdag 08 maj, 2024
-
torsdag 09 maj, 2024
-
fredag 10 maj, 2024
-
mandag 13 maj, 2024
-
tirsdag 14 maj, 2024
-
onsdag 15 maj, 2024
-
torsdag 16 maj, 2024
-
fredag 17 maj, 2024
Varm ret med tilbehør
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Vegetarisk: Bagte jordskokker med spidskål, hyldeblomst-æblepuré og ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Delikatesser
Røget pebermakrel, tomat, purløg og æggecreme
(æg, laktose)
Fuglekvidder af gris, rødløg, kørvel, cornichoner, sort peber og mayonnaise
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Lilla spidskål, haricots verts, butterbeans, tomat, persille og hindbæreddike
Spinat, iceberg, gulerødder, ærter, radiser og mormordressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Bagte jordskokker og spidskål med hyldeblomst- og æblepuré samt ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Ovnstegte økologiske kartofler
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Topping: Blød timian
Den anden lune ret
Citron og dijonbagte gulerødder med honning
Solbærvinaigrette
Knuste hasselnødder
(nødder)
Desuden - det kolde
Bagte pastinakker med æble- og peberrods vinaigrette
Vegetarisk fuglekvidder med beder og tæmpeh
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Økologisk pasta, ærter, squash, brøndkarse og Forkælet fra Mammen
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerødder, crudité, peberrod, mizuna, kørvel, mynte og havtornsdressing
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Vegetarisk: Bagte jordskokker og spidskål, hyldeblomst- og æblepuré med ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Spinat, iceberg, gulerødder, ærter, radiser og mormordressing
(laktose)
Salater
Bacon, skyrcreme, lilla spidskål, haricots verts, butterbeans, tomater, persille og hindbæreddike
(æg, laktose)
Kogte økologiske æg, skyrcreme, lilla spidskål, haricots verts, butterbeans, tomater, persille og hindbæreddike
(æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Pad thai kylling med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Pad thai tofu med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(vegetar)
Risnudler, røræg & peanuts vendt i pad thai sauce
(æg)
Delikatesser
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Skaldyrssalat med æbler, kapers, selleri, sennep og dild
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Appelsin glaceret blomkål med pak choy, kinakål og bønnespirer. Toppet med wasabinødder
Edamame bønner med havsalt. Toppet med citronbåde.
Rød spidskål, gulerødder og revet broccoli med mynte og lime saft. Toppet med sort sesam
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Pad thai kylling med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Pad thai tofu med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(vegetar)
Risnudler, røræg & peanuts vendt i pad thai sauce
(æg)
Dagens salater
Rød spidskål, gulerødder og revet broccoli med mynte og lime saft. Toppet med sort sesam
Varm ret med tilbehør
Klassisk kylling i karry med sommergrønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Svampe og flækærter i klassisk karry med sommergrønt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampede økologiske ris
Æblechutney med rosiner
Delikatesser
Stegt nakke af gris, bagte rabarber, estragoncreme og flæskesvær
(æg)
Hytteostsalat med tomater i variation og urter
(laktose)
Dagens salater
Broccoli, danske ærter, tranebær, spinat og solsikkekerner
Råkost af knoldselleri, blegselleri, pærer, løvstikke og yoghurt
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fuldkornsbrød på surdej med kerner og frø
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Klassisk kylling i karry med sommergrønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Svampe og flækærter i klassisk karry med sommergrønt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampede økologiske ris. Æblechutney med rosiner
Råkost af knoldselleri, blegselleri, pærer, løvstikke og yoghurt
(laktose)
Salater
Mørbrad af gris, broccoli, danske ærter, tranebær, spinat og solsikkekerner
Økologiske æg, broccoli, danske ærter, tranebær, spinat og solsikkekerner
(æg)
Varme retter
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Vegetarisk: Bagte jordskokker og spidskål med hyldeblomst- og æblepuré samt ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Topping: Blød timian
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Citron og dijonbagte gulerødder med honning
Solbærvinaigrette
Knuste hasselnødder
(nødder)
Kolde retter
Bagte pastinakker med æble og peberrodsvinaigrette
Vegetarisk fuglekvidder med beder og tæmpeh
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Økologiske pasta, ærter, squash, brøndkarse og "Forkælet" fra Mammen
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerødder, crudité, peberrod, mizuna, kørvel, mynte og havtornsdressing
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Okse döner kebab
(laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule ærter og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Chili syltet rødkål
Delikatesser
Kyllingepølse med chilimayo, syltede rødløg, ristede mandler og urtesalat
(æg, nødder)
Hummus og grillede grøntsager
Dagens salater
Couscous, bagte rødder, peberfrugter, syltede løg, squash og mynte
(hvede (glutenholdigt korn))
Romaine, purløg, tomater og agurker
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Topping: Rødløg og sumak
Den anden lune ret
Grillede rødløg, aubergine og squash
Olivensalat med granatæble
Chilisyltet rødkål
Desuden - det kolde
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Hummus på flækærter saltet squash og valnødder
(nødder)
Dagens salater
Krydret bagte blomkål og kikærtesalat, bulgur, tahin og yoghurt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Rødkålssalat med persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Okse döner kebab
Vegetarisk: Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Chili syltet rødkål
Romaine, purløg, tomater og agurker
Salater
Stegt kylling, hummus, couscous, bagte rødder, peberfrugter, syltede løg, squash og mynte
(hvede (glutenholdigt korn))
Feta, hummus, couscous, bagte rødder, peberfrugter, syltede løg, squash og mynte
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Sprængt oksespidsbryst i peberrodssauce med knoldselleri og porrer. Hertil hakket persille
(laktose)
Smørebønner saute med palmekål knoldselleri, porrer citron. Hertil hakket persille
(vegetar)
Kogte kartofler
Delikatesser
Peberskinke med sennepscreme og syltede rødløg
(æg, laktose)
Kyllingefrikadeller med romesco og bagte peberfrugter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Meyers balsamisk æbleeddike bagte rødbeder med radicchio, hjertesalat, bulls blood og rød mangold. Toppet med tranebær
Kikærter med savoykål, æbler, kapers og persille
Iceberg og romaine toppet med ristede græskarkerner. Hertil cremet kærnemælksdressing med purløg og kørvel
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Sprængt oksespidsbryst i peberrodssauce med knoldselleri og porrer. Hertil hakket persille
(laktose)
Butterbeans sauteret med palmekål, knoldselleri, porrer og citron. Serveres med hakket persille
(vegetar)
Kogte kartofler
Dagens salater
Iceberg og romaine toppet med ristet græskarkerner. Hertil cremet kærnemælksdressing med purløg og kørvel
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Stegt nakkekotelet af dansk gris marineret i salvie, hvidløg og citron
Vegetarisk: Bagte fyldte tomater med svampe og linser
Tilbehør: Pasta med spinat- og urteolie samt stegte grøntsager
(hvede (glutenholdigt korn))
Grana padano, persille og citronskal
(laktose)
Delikatesser
Kyllingeterrin, selleri, persille, purløg, citron, ribs og sød sennep
Tun vendt med løg, friske urter og tomater
(æg)
Dagens salater
Kartoffel-bønne salat med soltørrede tomater, artiskok, bagte græskarkerner og løg vendt med basilikum- og citronolie
(laktose)
Violet spidskål, fennikel og gulerødder vendt med bagt hvidløgsdressing og friske urter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs ciabatta med rugmel
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Stegt nakkekotelet af dansk gris marineret salvie, hvidløg og citron
Vegetarisk: Bagte fyldte tomater med svampe og linser
Tilbehør: Pasta med spinat- og urteolie samt stegte grøntsager (1). Grana padano, persille og citronskal (7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Violet spidskål, fennikel og gulerødder vendt med bagt hvidløgsdressing og friske urter
Salater
Kylling, kartoffel-bønne salat med soltørrede tomater, artiskokker, bagte græskarkerner og løg vendt med basilikums- og citronolie
(laktose)
Feta, kartoffel-bønne salat med soltørrede tomater, artiskokker, bagte græskarkerner og løg vendt med basilikums- og citronolie
(laktose)
Varme retter
Okse döner kebab
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Topping: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede rødløg, aubergine og squash
Olivensalat med granatæble
Syltede chilier
Kolde retter
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Hummus på flækærter, saltet squash og valnødder
(nødder)
Dagens salater
Krydret bagt blomkål og kikærtesalat, bulgur, tahin og yoghurt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Rødkålssalat med persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Bagt sejfilet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkål- og hvidbønnepuré
(laktose)
Tilbehør: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Topping: Dild og frisée
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Skiver af stegt okse, trøffelcreme, cornichoner, rucola og mizuna
(æg)
Hønsefri salat af svampe, tæmpeh, plantebaseret creme, sylt, purløg og persille
Dagens salater
Selleri bagt med sherryeddike, orzo, løvstikke og frisée
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Den ene lune ret
Ovnbagt blomkål med brunet smørsauce serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Dild og frisée
Den anden lune ret
Bagte majroer og kartofler med timian
Zittauerløg syltet i rødvinseddike med sennepsfrø og sort peber
Løvstikke aioli
(æg)
Desuden - det kolde
Aspargesbroccoli med sauce gribiche
(æg)
Dip af hvide bønner og konfiterede hvidløg toppet med karamelliserede løg og salvie
Dagens salater
Vegetar nicoise salat med kogte æg, babykartofler, cherrytomater, sorte oliven, haricots verts, feta og grønne blade
(æg)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Dagens varme ret
Bagt sejfillet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Tilbehør: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Topping: Dild og frisée
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Salater
Okse, sød kartoffel spread, selleri bagt med sherryeddike, orzo, løvstikke og frisée
(hvede (glutenholdigt korn))
Tæmpeh, sød kartoffel spread, selleri bagt med sherryeddike, orzo, løvstikke og frisée
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Varm ret med tilbehør
Hvid lakselasagne med sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hvid svampelasagne med shiitake svampe, squash, champignoner, sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
(vegetar)
Delikatesser
Kartofler med urtemayonnaise og syltede rødløg
(æg, laktose)
Leverpostej af gris med syltede rødbeder og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Bagt kålrabi med grillede broccoli og edamame bønner. Toppet med ristede mandler
(nødder)
Perlebyg vendt i ramsløgsvinaigrette med spidskål, grønne asparges og gule beder
(hvede (glutenholdigt korn))
Revne gulerødder toppet med ekstra jomfru olivenolie, ristede solsikkekerner og krydderurter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Hvid lakselasagne med sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hvid svampelasagne med shiitake svampe, squash, champignoner, sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
(vegetar)
Dagens salater
Revne gulerødder toppet med ekstra jomfru olivenolie, ristede solsikkekerner og krydderurter
Varm ret med tilbehør
Forloren hare af kalv og gris med rasp, bacon og skysauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Farsbrød med røgede pastinakker og paprikasauce
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Økologiske kartofler vendt med persilleolie og havsalt
Lyn syltede agurker
Delikatesser
Rosastegt okse, svampecreme, cornichoner, rucola og mizuna
(æg)
Fuglekvidder med mayo, rødløg, drueagurker og purløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Blomkålssalat, dampet og rå med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød hjertesalat, radicchio, frisée, radisecrudité og estragon
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Æble, ingefær, citron og gurkemeje
Dagens varme ret
Forloren hare af kalv og gris med rasp, bacon og skysauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Farsbrød med røgede pastinakker og paprikasauce
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Økologiske kartofler vendt med persilleolie og havsalt. Lynsyltede agurker
Sprød hjertesalat, radicchio, frisée, radisecrudité og estragon
Salater
Koldrøget laks, blomkålssalat af dampet og rå blomkål med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Edamamespread, blomkålssalat af dampet og rå blomkål med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Æble, ingefær, citron og gurkemeje
Varme retter
Bagt sejfilet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Topping: Dild og frisée
Topping: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Bagte majroer og kartofler med timian
Zittauerløg syltet i rødvinseddike med sennepsfrø og sort peber
Løvstikke aioli
(æg)
Kolde retter
Aspargesbroccoli med sauce gribiche
(æg)
Dip af hvide bønner og konfiterede hvidløg toppet med karamelliserede løg og salvie
Dagens salater
Vegetar nicoise salat med kogte æg, babykartofler, cherrytomater, sorte oliven, haricots verts, feta og grønne blade
(æg)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Varm ret med tilbehør
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Tilbehør: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Oregano
Parmesan
(laktose)
Delikatesser
Dyrlægens natmad - leverpostej, saltkød, sky, rødløg og brøndkarse
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Torskerilette med dild, kapers, glaskål og grovsennep
(æg)
Dagens salater
Kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven, oregano og persille
Radicchio salat med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
Den ene lune ret
Vegetar bolognese med svampe og økologisk MATR
Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Parmesan
(laktose)
Topping: Oregano
Den anden lune ret
Dampet romanesco og blomkål med hvidløg og grønne oliven
Ramsløg og pecorino pesto - indeholder mandler
(laktose, nødder)
Tørrede sorte oliven
Desuden - det kolde
Ricotta- og ærtecreme med radiser, asparges, mynte og olivenolie
(laktose)
Bruschetta med friske tomater og basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven samt persille
Radicchiosalat med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Tilbehør: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Oregano
Parmesan
(laktose)
Radicchio med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Salater
marineret nakke af gris, pesto, kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven, oregano og persille
(laktose)
Mozzarella, pesto, kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven, oregano og persille
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris og kalv. Hertil syltede agurker - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Quinoa og squash bøffer. Hertil syltede agurker - 1 stk. pr. person
(vegetar)
Cremet kartoffelsalat med rødløg, radiser, springløg og ramsløg
(æg, laktose)
Delikatesser
Paprika kalkunbryst med paprikacreme og cherrytomater
(æg, laktose)
Kalverullepølse med pickles, revet peberrod og urtesalat
Dagens salater
Bagte porrer og spidskål med frisée, dild, løvstikke og purløg, toppet med granatæblekerner. Hertil koldpresset rapsolievinaigrette
Rød quinoa vendt i grov sennepsvinaigrette med grønkål, æbler, rødløg, persille og rosiner. Toppet med salatost
(laktose)
Rødbeder, bladselleri, rød spidskål og estragon med solbærsaft og citron toppet med ristede græskarkerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris og kalv. Hertil syltede agurker - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Quinoa og squash bøffer. Hertil syltede agurker - 1 st. pr. person
(vegetar)
Cremet kartoffelsalat med rødløg, radiser, springløg og ramsløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Rødbeder, bladselleri, rød spidskål og estragon med solbærsaft og citron toppet med ristede græskarkerner
Varm ret med tilbehør
Moussaka af oksekød, aubergine og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Moussaka af aubergine, linser og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tzatziki
(laktose)
Delikatesser
Stegt kalkun med tomattapenade
Spinathummus på hvide bønner med bagt feta og oliven
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Blomkål, bulgur, babyspinat, mynte, dild, citronskal og mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Græsk salat med tomater, agurker, løg, oliven, persille og feta
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græsk bradepandebrød surdejsbrød med rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens varme ret
Moussaka af oksekød, aubergine og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Moussaka af aubergine, linser og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: Tzatziki
(laktose)
Græsk salat med tomater, agurker, løg, oliven, persille og feta
(laktose)
Salater
Pulled beef, blomkål, bulgur, babyspinat, mynte, dild, citronskal og mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Belugalinser med hvidløg, blomkål, bulgur, babyspinat, mynte, dild, citronskal og mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varme retter
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Parmesan
(laktose)
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Topping: Oregano
Topping: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Dampet romanesco og blomkål med hvidløg og grønne oliven
Ramsløg og pecorino pesto - indeholder mandler
(laktose, nødder)
Tørrede sorte oliven
Kolde retter
Ricotta-og ærtecreme med radiser, asparges, mynte og olivenolie
(laktose)
Bruschetta med friske tomater, basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Bagte rødbeder, balsamico, radicchio, blodappelsin og valnødder
(nødder)
Spidskål, grønkål, agurker, fennikel, æbler og dild med green goddess dressing
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
New Orleans style gumbo med kalkun, krydret pølse af kalkun, krydret pølse af kalkun, rejer, muslingefond og tomater
(krebsdyr, laktose)
Vegetarisk: New Orleans style gumbo med røget tæmpeh, bladselleri og peberfrugt
Tilbehør: Dirty rice
Topping: Chili
Persille, citronskal og forårsløg
Delikatesser
Oksespegepølse, kapers creme, syltede rødløg og brøndkarse
(æg)
Jackfruit, forårsløg, majs, agurker og blegselleri
(æg)
Dagens salater
Kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugt, lime og salsa verde
Iceberg, persille, bladselleri, salatløg, agurker og tomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
New Orleans style gumbo med røget tæmpeh, bladselleri og peberfrugt
Dirty rice
Persille, citronskal og forårsløg
Topping: Chili
Den anden lune ret
Creole majskolber
Spicy creole dip til majs
(æg, laktose)
Desuden - det kolde
Agurk crudité med blåost ranch
(æg, laktose)
Refried beans toppet med sprøde tortillastrimler og tomatsalsa med jalepeños
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugt, lime og salsa verde
Iceberg, persille, bladselleri, salatløg, agurker og tomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
New Orleans style gumbo med kalkun, krydret pølse af kalkun, rejer, muslingefond og tomater
(krebsdyr, laktose)
Vegetarisk: New Orleans styke gumbo med røget tæmpeh, bladselleri og peberfrugt
Tilbehør: Dirty rice
Topping: Chili
Persille, citronskal og forårsløg
Iceberg, persille, bladselleri, salatløg, agurker og tomater med ranchdressing
(æg, laktose)
Salater
Gris, sweet potato hummus, kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugter, lime og salsa verde
Falafler, sweet potato hummus, kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugter, lime og salsa verde
Varm ret med tilbehør
Gris i rød karry med kartofler, squash, gulerødder, babymajs og forårsløg. Toppet med thai basilikum
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget tæmpeh i rød karry med kartofler, squash, blomkål, forårsløg og bønnespirer. Toppet med thai basilikum
(vegetar)
Jasminris med citrongræs
Delikatesser
Rosastegt roastbeef med flødepeberrod, revet peberrod og bagte cherrytomater
(laktose)
Kalkunbryst med hummus og mix af oliven
Dagens salater
Bagte søde kartofler med radicchio, agurker, mango og rødløg vendt med sesam og sojadressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Glasnudler med gulerødder, edamame, mangetout ærter og rød spidskål. Toppet med knuste cashewnødder og koriander
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Råkost af kinaradiser og rødbeder med krydret kokosmel, mynte og lime
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Gris i rød karry med kartofler, squash, gulerødder, babymajs og forårsløg. Hertil thai basilikum
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget tæmpeh i rød karry med kartofler, squash, blomkål, forårsløg og bønnespirer. Hertil Thai basilikum
(vegetar)
Jasminris med citrongræs
Dagens salater
Råkost af kinaradiser og rødbeder med krydret kokosmel, mynte og lime
Varm ret med tilbehør
Kylling stegt med rosmarin, hvidløg og citron
Vegetarisk: Butterbeans og aubergine I puttanesca inspireret tomatsauce med pasta
Tilbehør: Økologisk pasta med puttanesca inspireret tomatsauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Parmesan og oliven
(laktose)
Delikatesser
Vitello tonnato - stegt kalv med tuncreme, druekapers og rucola
(æg, laktose)
Mozzarella med grillet grønt og urteolie på bund af ærtedip
(laktose)
Dagens salater
Bagte og rå gulerødder, rucola, hvide bønner, tomatvinaigrette og basilikum
Spidskål, syltede gule beder, persille, spinat og dressing med knuste og bagte hvidløg
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs foccacia bagt med fuldkorn
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Vegetarisk: Butterbeans og aubergine i puttanesca inspireret tomatsauce med pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Økologisk pasta med puttanesca inspireret tomatsauce (1). Parmesan og oliven (7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Spidskål, syltede gule beder, persille, spinat og dressing med knuste og bagte hvidløg
(laktose)
Salater
Varmrøget laks, bagte og rå gulerødder, rucola, hvide bønner, tomatvinaigrette og basilikum
Linsemousse, bagte og rå gulerødder, rucola, hvide bønner, tomatvinaigrette og basilikum
Varme retter
New Orleans style gumbo med kalkun, krydret pølse af kalkun, rejer, muslingefond og tomat
(krebsdyr, laktose)
Persille, citronskal og forårsløg
Vegetarisk: New Orleans stle gumbo med røget tæmpeh, bladselleri og peberfrugt
Topping: Chili
Tilbehør: Dirty rice
Creole majskolber
Spicy creole dip til majs
(æg, laktose)
Kolde retter
Agurk crudité med blåost ranch
(æg, laktose)
Refried beans toppet med sprøde tortilla strimler og tomatsalsa med jalapeños
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugt, lime og salsa
Iceberg, persille, bladselleri, salatløg, agurk og tomat ranch dressing
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Fiskefrikadeller med dild og citron - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Frikadeller af gulerødder, hørfrø og dild
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler med grønkål og kapersvinaigrette
Topping: Dild
Remoulade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensk salat og grønne urter
(æg, laktose)
Kyllingesalat med karrycreme, kørvel, cornichoner og purløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Flækærter med løvstikkesalsa, forårsløg, broccoli og ristede solsikkekerner
Crudité af radiser og gulerødder med citron, persille savoykål og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Frikadeller af gulerødder, hørfrø og dild
Kogte kartofler med grønkål og kapersvinaigrette
Remoulade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Dild
Den anden lune ret
Stuvet broccoli
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Syltede ramsløg
Salt ristede mandler
(nødder)
Desuden - det kolde
Grønne asparges, grøntsagsbearnaise og sprøde surdejscroutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Æggesalat med kapers og karse
(æg, laktose)
Dagens salater
Flækærter, bagte selleri, løvstikke, tranebær og pekannødder
(nødder)
Grøn salat med gulerodscrudité og grape
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Fiskefrikadeller med dild og citron - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Frikadeller af gulerødder, hørfrø og dild
Tilbehør: Kogte kartofler med grønkål og kapersvinaigrette
Topping: Dild
Remoulade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Crudité af radiser og gulerødder med citron, persille, savoykål og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn))
Salater
Kylling, tomattapanade, flækærter med løvstikkesalsa, forårsløg, broccoli og ristede solsikkekerner
Feta, tomattapanade, flækærter med løvstikkesalsa, forårsløg, broccoli og ristede solsikkekerner
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Tex-mex krydret hakket oksekød med grillede løg og peberfrugter. Hertil hvedetortillas (2 stk. pr. person), syltede rødløg og chipotlecreme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Meyers anicia linser med østershatte, kejserhatte, løg og røde peberfrugter i røget BBQ sauce. Hertil hvedetortillas (2 stk. pr. person), syltede rødløg og chipotlecreme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Delikatesser
Rullepølse af gris med sky og rødløgsskiver
Kogte æg med rejer, mayonnaise, citronskiver og cherrytomater
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Grillet fennikel med rucola, radiser og rød grapefrugt. Toppet med ristede mandler
(nødder)
Meyers sorte bønner med gule peberfrugter, cherrytomater, rødløg og forårsløg
Tacofyld: Agurker, majs, mix salat og tomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Tex-mex krydret hakket oksekød med grillede løg og peberfrugter. Hertil hvede tortillas (2 stk. pr. person) med syltede rødløg og chipotlecreme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Meyers anicia linser med østershatte, kejserhatte, løg og røde peberfrugter i røget BBQ sauce. Hertil hvede tortillas (2 stk. pr. person), syltede rødløg og chipotlecrme
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Dagens salater
Tacofyld: Agurker, majs, mix salat og tomater
Varm ret med tilbehør
Fiskefrikadeller - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Frikadeller med grønkål, urter og majs
Tilbehør: Økologiske kartofler vendt med dild kapersvinaigrette smagt til med citron
Grov remoulade
(æg)
Delikatesser
Stegt kyllingebryst med svampecreme, cornichoner, rucola og mizuna
(æg, laktose)
Saltbagt selleri carpaccio med nordisk vinaigrette og ristede nødder
(nødder)
Dagens salater
Blomkålssalat, dampet og rå, med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød spidskål, radicchio, frisée, radisecrudité og estragon
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med ølandshvede
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Vegetarisk: Frikadeller med grønkål, urter og majs
Tilbehør: Økologiske kartofler vendt med dild, kapersvinaigrette smagt til med citron. Grov remoulade
(æg)
Sprød spidskål, radicchio, frisée, radisecrudité og estragon
Salater
Kylling, blomkålssalat, dampet og rå, med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvide bønner, blomkålssalat, dampet og rå, med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Varme retter
Fiskefrikadeller med dild og citron - 1 stk. pr. person
(laktose)
Remoulade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Frikadeller af gulerødder, hørfrø og dild
Topping: Dild
Tilbehør: Kogte kartofler med grønkål og kapersvinaigrette
Stuvet broccoli
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Syltede ramsløg
Saltristede mandler
(nødder)
Kolde retter
Grønne asparges, bearnaisecreme og sprøde surdejscroutoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Æggesalat med kapers og karse
(æg, laktose)
Dagens salater
Flækærter, bagte selleri, løvstikke, tranebær og parannødder
(nødder)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Kyllingelår stegt med hvidløg, rosmarin, citron og oliven
Vegetarisk: Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven. Toppet med flager af parmesan
(laktose)
Tilbehør: Økologiske pasta vendt med pesto
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Gremolata
Sprød brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Skiver af grisenakke, sauce pikant, artiskok og rucola
Stracciatella med asparges, ærter, hasselnødder og basilikum
(laktose, nødder)
Dagens salater
Hvide bønner, græskar, tomater, rødløg, salvie og kapers
Rødbeder, rød spidskål, figner, radicchio og balsamico
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Den ene lune ret
Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven. Toppet med flager af parmesan
(laktose)
Økologisk pasta vendt med pesto
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Sprød brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Gremolata
Den anden lune ret
Bladbeder, spinat, ramsløg med puré af smørbønner
Syltet antipasti
Desuden - det kolde
Ricotta, jordbær i balsamico, tørrede sorte oliven og sort peber
(laktose)
Grillede squash med tapenade af soltørrede tomater, basilikum, pistacie og grønne oliven
(nødder)
Dagens salater
Bagte rødbeder, saba, radicchio, blommer og valnødder
(nødder)
Spidskål, grønkål, agurker, fennikel, æbler og dild med cremet urtedressing
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Dagens varme ret
Kyllingelår stegt med hvidløg, rosmarin, citron og oliven
Vegetarisk: Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven. Toppet med flager af parmesan
(laktose)
Tilbehør: Økologisk pasta vendt med pesto
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Gremolata
Sprød brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbeder, rød spidskål, figner, radicchio og balsamico
Salater
Okse, hytteost, hvide bønner, græskar, tomater, rødløg, salvie og kapers
(laktose)
Ristede mandler, hytteost, hvide bønner, græskar, tomater, rødløg, salvie og kapers
(laktose, nødder)
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Varm ret med tilbehør
Middelhavs krydret stegte kalkun cuvetter med ratatouille. Hertil friske hakkede urter
Arancini af aspargesrisotto med ratatouille (1 stk. pr. person).Hertil friske hakkede urter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Pasta tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Klassisk wienersalat med kartofler, sennep, rødløg og purløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kogte kartofler med karsemayonnaise og syltede rødløg
(æg)
Dagens salater
Grillede forårsløg med frisée, hjertesalat, babyspinat, asparges og ærter. Toppet med sprødstegt urterasp
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedekerner og vilde ris med bladselleri, grønkål, grønne æbler, persille og tranebær. Toppet med ristede valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Sprød salat med radiser. Hertil mormordressing skilt med ramsløgsolie
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Middelhavskrydret stegte kalkun cuvetter med ratatouille. Hertil friske hakkede urter
Arrancini af aspargesrisotto (1 stk. pr. person) med ratatouille. Hertil friske hakkede urter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
(vegetar)
Pasta tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Sprøde salater med radiser. Hertil mormordressing skilt med ramsløgsolie
Varm ret med tilbehør
Cremet masala med kylling, kikærter, kartofler og grøntsager
(jordnødder, laktose, nødder)
Vegetarisk: Cremet masala med kikærter, kartofler og grøntsager
(jordnødder, laktose, nødder)
Raita af yoghurt, tomater og mynte
(laktose)
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensk salat, tomater, agurker, rødløg og karse
(æg)
Reje-mango salat og urter smagt til med citron, ingefær, chili og hvidløg
(krebsdyr)
Dagens salater
Røde linser, bagt squash, peberfrugt, rødløg med hvidkål og lime-urte vinaigrette toppet med mizuna
Spinat, mizuna, melon, agurk, tomater, feta, karse og purløg
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk bradepandebrød med gurkemeje, yoghurt og sort sesam
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens shot
Chili, ingefær, gurkemeje og æblejuice
Dagens varme ret
Vegetarisk: Cremet masala med kikærter, kartofler og grøntsager
(jordnødder, laktose, nødder)
Tilbehør: Raita af yoghurt, tomater og mynte
(laktose)
Spinat, mizuna, melon, agurker, tomater, feta, karse og purløg
(laktose)
Salater
Gris, røde linser, bagt squash, peberfrugt, rødløg med hvidkål og lime-urte vinaigrette toppet med mizuna
Tofu, røde linser, bagt squash, peberfrugt, rødløg med hvidkål og lime-urte vinaigrette toppet med mizuna
Dagens shot
Chili, ingefær gurkemeje og æblejuice
Varme retter
Kyllingelår stegt med hvidløg, rosmarin, citron og oliven
Sprød brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven. Toppet med flager af parmesan
(laktose)
Topping: Gremolata
Tilbehør: Økologisk pasta vendt med pesto
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bladbeder, spinat og ramsløg med puré af smørbønner
Kapers
Kolde retter
Ricotta, jordbær i balsamico, tørrede sorte oliven og sort peber
(laktose)
Bruschetta med friske tomater og basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Bagte rødbeder, balsamico, radicchio, blodappelsin og valnødder
(nødder)
Spidskål, grønkål, agurker, fennikel, æbler og dild med cremet grøn oliven- og urtedressing
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili
Varm ret med tilbehør
Helstegt skinke i skiver med æble, barbeque og braiseret fennikel
Vegetarisk: Helstegt knoldselleri på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Tilbehør: Ovnbagte økologiske kartofler
Topping: Urtesalat
Løvstikke emulsion
(æg)
Delikatesser
Sprængt oksebryst med pickles, rødløg, peberrod og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Sild dildcreme, rødløg, dild og kapers
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlebyg salat med asparges, blomkål, purløg og syltede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvidkål, gulerødder, kørvel, ristet birkes og sennep
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Den ene lune ret
Helstegt knoldselleri på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Ovnbagte økologiske kartofler
Løvstikke emulsion
(æg)
Topping: Urtesalat
Den anden lune ret
Fennikel braiseret i grøntsagsfond med laurbærblade og fennikelfrø
Syltet blegselleri
Rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn))
Desuden - det kolde
Blå kartofler, ærtecreme, ristede græskarkerner, brøndkarse og råsyltede ribs
(hvede (glutenholdigt korn))
Tomatmad med ramsløgsmayo, tagetes, flagsalt og sprøde kartofler
(æg)
Dagens salater
Lollandske rosiner, ærter, pastinak, pære og nordisk dressing
Violette gulerødder, rødkåls slag med solbær og estragon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Dagens varme ret
Helstegt skinke i skiver med æblebarbecue og braiseret fennikel
Vegetarisk: Helstegt knoldselleri på bagt fennikel og løg vendt med nordisk salsa verde
Tilbehør: Ovnbagt økologiske kartofler
Topping: Urtesalat
Løvstikke emulsion
(æg)
Hvidkål, gulerødder, kørvel, ristet birkes og sennep
Salater
Kalkunbacon, ristet blomkålspuré, perlebyg salat med asparges, blomkål, purløg og syltede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Kogte økologiske æg, ristet blomkålspuré, perlebyg salat med asparges, blomkål, purløg og syltede løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Stegte kyllingeoverlår i masala sauce (1 stk. pr. person). Hertil koriander
(laktose)
Stegt paneer i masala sauce med grillede peberfrugter og løg. Hertil koriander
(laktose)
(vegetar)
Basmatiris
Delikatesser
Frikadeller af gris med syltet rødkål og syltet agurkesalat
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksepastrami med pickles, revet peberrod, semidried tomater og urtesalat
Dagens salater
Kartofler rødløg, forårsløg, babyspinat med karry, citron og nigellafrø
Krydret kikærtesalat med gule peberfrugter, agurker, grøn chili, persille og mynte. Toppet med granatæblekerner
Rød spidskål med persille og rosiner. Toppet med krydderurter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Stegte kyllingeoverlår i masala sauce (1 stk. pr. person). Hertil koriander
(laktose)
Stegte paneer i masala sauce med grillede peberfrugter og løg
(laktose)
(vegetar)
Basmatiris
Dagens salater
Rød spidskål med persille og rosiner. Toppet med krydderurter
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Filet af dansk gris stegt med ramsløg
Vegetarisk: Rødbede bøffer
Tilbehør: Risotto med forårsgrønt
Stegte syltede svampe med estragon
Delikatesser
Kylling rilette med estragon, rødløg og sennep smagt til med citron og kapers. Serveres med grov sennep
Gulerod- og bønnepostej med trøffelmayo og syltede radiser
(æg)
Dagens salater
Kartoffelsalat med urtepesto, broccoli, tørrede tomater og syltede løg
Grønne bønner og ærter med lollo rossa og radiser
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs speltbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Cookies med rabarber og hvid chokolade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Dagens varme ret
Vegetarisk: Rødbede bøffer
Tilbehør: Risotto med forårsgrønt. Stegte syltede svampe med estragon
Grønne bønner og ærter med Lollo rossa og radiser
Salater
Frikadeller, kartoffelsalat med urtepesto, broccoli, tørrede tomater og syltet
Kogte æg, kartoffelsalat med urtepesto, broccoli, tørrede tomater og syltet
(æg)
Torsdagssødt
Cookies med rabarber og hvid chokolade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varme retter
Helstegt skinke i skiver med æblebarbecue og braiseret fennikel
Løvstikke emulsion
(æg)
Vegetarisk: Helstegt knoldselleri på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Topping: Urtesalat
Tilbehør: Ovnbagte økologiske kartofler
Fennikel braiseret i grøntsagsfond med laurbærblade og fennikelfrø
Syltet blegselleri
Rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn))
Kolde retter
Blå kartofler, ærtecreme, sprødt brød, brøndkarse og råsyltede ribs
(hvede (glutenholdigt korn))
Tomatmad med ramsløgsmayo, tagetes, flagesalt og sprøde kartofler
(æg)
Dagens salater
Lollandske rosiner, ærter, pastinak, pærer og nordisk dressing
Rødbede, rødkåls slaw med solbær og estragon
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rabarber mazarinkage - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Farsbrød af kylling med soltørrede tomater og feta
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Menemen inspireret fadbagt æggeret med grillede peberfrugter og squash i krydret tomatsauce toppet med feta
(æg, laktose)
Tilbehør: Koshari af ris, linser og vermicelli
Topping: Soltørrede tomater og persille
Muhammara - indeholder valnødder
(nødder)
Delikatesser
Spinattærte med hytteost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Rødbedehummus med snackgrønt
Dagens salater
Flade bønner, bagte løg, spinat, hestebønner og tomatvinaigrette
Spidskål, agurker, dild, æble, mynte og granatæblevinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Menemen inspireret fadbagt æggeret med grillede peberfrugter og squash i krydret tomatsauce toppet med smuldret feta
(æg, laktose)
Koshari af ris, linser, vermicelli
Muhammara - indeholder valnødder
(nødder)
Topping: Soltørrede tomater og persille
Den anden lune ret
Stegt aubergine
Sprøde tahin kikærter
Koriander, appelsinskal og pinjekerner
(nødder)
Desuden - det kolde
Labneh med oliven, tørrede abrikoser og za'atar
(laktose)
Grøntsagsfad af let syltet rødkål, løg med sumak, syltede milde chilier og gulerødder
Dagens salater
Couscoussalat
(hvede (glutenholdigt korn))
Fattoush salat med romaine, radiser, tomater, agurker, løg, mynte og sprødt brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Farsbrød af kylling med soltørrede tomater og feta
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Menemen inspireret fadbagt æggeret med grillede peberfrugter og squash i krydret tomatsauce toppet med smuldret feta
(æg, laktose)
Tilbehør: Koshari af ris linser, vermicelli
Topping: Soltørrede tomater og persille
Muhammara - indeholder valnødder
(nødder)
Spidskål, agurker, dild, æble, mynte og granatæblevinaigrette
Salater
Tun og kogte økologiske æg, creme fraiche dressing, flade bønner, bagte løg, spinat, hestebønner og tomatvinaigrette
(æg, laktose)
Stegte svampe, creme fraiche dressing, flade bønner, bagte løg, spinat, hestebønner og tomatvinaigrette
Varm ret med tilbehør
Bøf sandwich med det hele - stegte oksebøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bøfsandwich med det hele - stegte MATR fungibøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegetar)
Delikatesser
Kyllingebryst med karrycreme, cherrytomater og kalkunbacon
(æg, laktose)
Hvidløgspaté med syltede drueagurker og bagte løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Balsamico bagte rødbeder og rødløg med radicchio, bulls blood og estragon. Toppet med smuldret gedeost
(laktose)
Meyers gule flækærter med spidskål, squash og friske urter
Grøn salat med ærter, ærteskud og syltede skalotteløg. Toppet med solsikke kerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kærnemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Bøf sandwich med det hele - stegte oksebøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bøf sandwich med det hele - stegte MATR fungibøffer (1 stk. pr. person) med brun sauce og lun brioche. Hertil rødløgsskiver, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegetar)
Dagens salater
Grøn salat med ærter, ærteskud og syltede skalotteløg. Toppet med solsikkekerner
Varm ret med tilbehør
Lomo saltado af oksekøds tykkam
Vegetarisk: Lomo saltado af portobellosvampe
Tilbehør: Stegte økologiske kartofler
Salsa a la huancaina
Delikatesser
Marineret nakke af gris, rød peberfrugts creme, sprøde majs og urtesalat
Ceviche af torsk med tigre de leche, glaskål, rødløg, mango og koriander
Dagens salater
Søde kartofler, majs, salatløg, cherrytomater og limevinaigrette
Hjertesalat, avokado, agurker og radiser
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs bradepandebrød med majs og chili
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens varme ret
Vegetarisk: Lomo saltado af portobellosvampe
Tilbehør: Stegte økologiske kartofler. Salsa a la huancaina
Hjertesalat, avokado, agurker og radiser
Salater
Rejer med citron, søde kartofler, majs, salatløg, cherrytomater og limevinaigrette
(krebsdyr)
Bagt MATR, søde kartofler, majs, salatløg, cherrytomater og limevinaigrette
Varme retter
Farsbrød af kylling med soltørrede tomater og feta
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Muhammara - indeholder valnødder
(nødder)
Vegetarisk: Menemen inspireret fadbagt æggeret med grillede peberfrugter og squash i krydret tomatsauce toppet med smuldret feta
(æg, laktose)
Topping: Soltørrede tomater og persille
Tilbehør: Koshari af ris, linser og vermicelli
Stegt grønt med krydrede kikærter
Tahincreme med bagte hvidløg
(laktose)
Koriander, appelsinskal og pinjekerner
(nødder)
Kolde retter
Labneh med oliven, tørrede abrikoser og za'atar
(laktose)
Grøntsagsfad af let syltet rødkål, løg med sumak, syltede milde chilier og gulerødder i stave
Dagens salater
Couscoussalat med grape, peberfrugt, soltørrede tomater, persille, gule rosiner og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Fattoush salat med romaine, radiser, tomater, løg, mynte og sprødt brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk side med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))