arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

JAGTEN PÅ DET MENINGSFULDE

 

Vores filosofi

Vores vision er at skabe uforglemmelige smagsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed. Samtidig er det også en vision, der skaber drivkraft, retning og sammenhæng for alt, hvad vi laver.

Når vi udvikler F&B-løsninger, insisterer vi på, at det, vi laver, skal give mening og have betydning – for vores kunder og deres gæster, for vores medarbejdere og for den verden, der omgiver os. Kun sådan kan vi have god smag i munden.

Forandringsskabende produktinnovation

Vi er bygget på en forandringsdagsorden og på en grundlæggende ide om at være til gavn for samfundet.

Det fordrer, at vi hele tiden holder os i bevægelse og konstant afsøger nye tilgange til tilberedning, råvarer og produktudvikling. Derfor trækker vi også på vores søstervirksomheder i Løgismose Meyers koncernen og deres enorme produktportefølje bestående af brød, kød, mel, ost, chokolade, kaffe, delikatesser og andre råvarer af høj kvalitet, og vi dækker hele madspektret – fra eddikelagring og bagerier til mejerier og gourmetrestauranter.

Et tårnhøjt bundniveau

Med en vision om at hæve det genrelle gastronomiske niveau i Danmark har vi et udpræget fokus på bundniveauet, og hvordan vi kan løfte det.

Hertil har vi skabt Vores Faglige Kodeks, som er vores kvalitetsbibel, der sikrer, at vores køkkener arbejder efter samme ambitiøse og høje kvalitetskriterier.

Det er vores vigtigste kvalitetsværktøj, som beskriver, hvilke typer råvarer vi bruger, hvordan vi tager hensyn til både smag, dyrevelfærd og nærhedsprincipper, hvordan vi tilbereder og tilsmager, og hvilket serviceniveau vi ønsker. Alle vores medarbejdere bliver uddannet i kodeksets tanker, så det ligger på rygraden i alle vores køkkener.

Vores Faglige Kodeks er vores løfte til vores kunder, leverandører og sidst men ikke mindst til hinanden.

Jagten på det meningsfulde skaber engagement, fællesskab og nytænkning. Når vi er drevet af noget større end bare at lange mad over disken, så hæver vi blikket fra os selv og ser tingene i et større perspektiv, hvor forretningssans, ansvarlighed og udviklingslyst går hånd i hånd og holder hinanden i skak.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for jer.

Salgs- og markedschef
Adam Usman
Mobil: 41 53 20 93
Mail: ADUS@meyerscc.dk