arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers Venues

 

Unikke lokationer til dit arrangement

Meyers Venues råder over nogle af Københavns mest attraktive og spektakulære lokationer, som kan danne de skønneste rammer for dig, der arrangerer konferencer, møder, firmafester, bryllupper, kulturevents og lignende.

Lige meget hvilken type event, du ønsker, kan vi hjælpe hele vejen rundt - fra at finde de lækreste lokaler, sammensætte de mest velsmagende menuer, udvælge de bedste vine, til at finde musik, underholdning, m.m.

Vores afsæt er altid dine ønsker og behov, og vores personale er klædt på til at sørge for, at dit arrangement bliver præcis, som du drømmer om.

FIRMAJULEFROKOST 2018

INVITÉR MEYERS MED TIL JERES JULEFROKOST

Mangler I stedet til julefrokosten?

Vi har enkelte ledige datoer tilbage i BLOX EATS med frit udsyn til Københavns brostensbelagte gader og på Anarkist i hjertet af Odense. Læs mere om vores tilbud og jeres muligheder for at holde årets fest.

Skuespilhuset

Skuespilhuset summer af liv fra tidlig morgen til sen aften, og huset ligger med en uforstyrret udsigt over havneindløbet til Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet.

I den ene ende af den højloftede foyer byder Skuespilhusets Café og Restaurant Ofelia velkommen med frokostanretninger og middage. Den anden ende af den højloftede foyer egner sig til uformelle arrangementer som stående receptioner eller små intimkoncerter.

Skuespilhuset har to lounges, der er indrettet af henholdsvis Peter Holst Henckel og John Kørner. Med deres unikke udsmykning og centrale placering er de særligt velegnet til dagsmøder, en privat middag før en forestilling eller en eksklusiv pauseservering.

Skuespilhuset har plads til selskaber fra 10-1.100 gæster.

Gamle Scene

Gamle Scenes barokke arkitektur med guldengle, smukke loftsmalerier og overdådige prismelysekroner skaber en historisk ramme om forskelligartede arrangementer.

Hold din konference eller reception i den store smukke balkonfoyer med udsigt over Kongens Nytorv eller en privat middag i den gamle Restaurant Holberg med teatermaler Svend Johansens farvestrålende Holberg-dekorationer.

Du kan også leje hele Gamle Scene til større generalforsamlinger, konferencer eller firmaarrangementer

Gamle Scene har plads til selskaber fra 20-1.300 gæster.

Operaen

Operaens imponerende arkitektoniske fremtoning danner den perfekte ramme for eksklusive arrangementer. Foyerens transparente og himmelstræbende rum, domineret af den blanke ahornskal, der favner Store Scene, Olafur Eliassons smukke lysskulpturer og panoramaudsigten over Københavns havn, er ideel til konferencer samt større receptioner og middage.

I Operaen har I også rig mulighed for at afholde mindre og mere intime arrangementer.

Operaen har plads til selskaber fra 20-1.700 gæster

Den Sorte Diamant

Den Sorte Diamant er en moderne tilbygning til Det Kgl. Bibliotek. Her møder stringent, ikonisk arkitektur det gamle, historiske bibliotek. Tilsammen udgør de et mangfoldigt kulturelt hus på Slotsholmen i hjertet af det ældste København.

Lokalerne er udsmykket og opkaldt efter nogle af Danmarks helt store forfattere - og vi bilder os ind, at du kan fornemme fordums storhed, når du holder arrangementer her.

I Den Sorte Diamant kan vi tilbyde fire mødelokaler af forskellig størrelse. Derudover har vi en koncertsal, der kan rumme flere hundrede gæster.

Den Sorte Diamant har plads til selskaber fra 6-600 gæster.

Enigma Museum

Enigma Museum ligger i det gamle smukke posthus ved Trianglen på Østerbro. Her kan vi tilbyde nogle autentiske og attraktive lokaler, som kan anvendes til alt fra møder og workshops over kurser og foredrag til kundearrangementer og koncerter

Enigma Museum har plads til selskaber mellem 10 og 149 gæster.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder på vores mange spændende venues og lokationer.

Mobil: 2893 9010
Mail: booking@meyerscc.dk
Web: meyersvenues.dk