arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

beer & food lab

Følg os på Facebook

Kom med en tur bag baren og helt ind i mikrobryggeriet. På Facebook kan du få nyheder om kommende events og koncerter, skummende øl og velsmagende mad.

Theodor Schiøtz Brewing Co.

Anarkist - beer & food lab ligger i det historiske Albani Bryggeri og er en del af Theodor Schiøtz Brewing Co., som de gamle bryghaller i dag huser.

Klik her og læs mere om historien og vildskaben, øllet og maden.

Følg Anarkist på Instagram

Øl, mad, koncerter, vildskab og hyggelige stunder. Anarkist - beer & food lab rummer det hele, og på Instagram deler vi det bedste.

 

Anarkist - beer & food lab

Anarkist er et eksperimentarium ud i øllets og madens forunderlige og fantastiske verdener. Vi arbejder passioneret og legende med at udforske nye smagsterritorier, og vi skubber hele tiden til grænserne for, hvad øl og mad kan – hver for sig og sammen.

På Anarkist serverer vi mad og øl til frokost og aften, samt et udvalg af små snacks som et velsmagende supplement til det skummende øl.

Vi tager ikke imod reservationer. Du kommer bare ind.

Se menuen hos Theodor Schiøtz Brewing Co.

Køkkenet

Hos Anarkist lever øllet sit eget liv, og maden får frihed til at blomstre.

Vi anvender øllet som ingrediens i retterne, og vi bruger malt, mask og humle som smagsgivere og til at løfte den gastronomiske oplevelse og sætte sit klare aftryk på smagsløgene.

Øl kræver tid, omhu og gode råvarer, og på Anarkist laver vi mad efter samme formel – tilsat en stor portion vildskab, passion og eventyrlyst. Ligesom vores ølkort er menuen derfor i konstant bevægelse og følger regionens smage og sæsoner.

Maden er 30-60% økologisk, og vi håndplukker de mest velsmagende råvarer fra regionens marker, skove og have.

Åbningstider

Onsdag - torsdag
15.00 - 23.00

Fredag - lørdag
12.00 - 02.00

Søndag
12.00 - 23.00

 

Vi tager ikke imod reservationer. Du kommer bare ind.

Kontakt

Anarkist - beer & food lab

Albanigade 20
5000 Odense

Mail: anarkist@meyerscc.dk
Web: www.theodorschiotzbrewing.co/

Følg Anarkist - beer & food lab på:
Facebook
Instagram

Se kontrolrapport her