arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Følg os på Facebook

Kom med en tur bag kulisserne i køkkenet og få nyheder om kommende events, spændende pop-ups og velsmagende mad.

 

Booking

Om det er til brunch, frokost eller en lækker 3-retters middag, finder du ledige borde og tider her:

 

Menu

Midt i det myldrende havneliv kan du opleve regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften, når vi serverer mad, der forener velsmag, skønhed og økologisk bevidsthed.

 

 

Ofelia Havn

På Ofelia Havn byder vi sommeren over på liv og leben, velsmagende mad og iskolde drinks. Med udsigt over indsejlingen til Københavns Havn kan du nyde duften og smagen af sommer.

Sammen med Det Kongelige Teater byder vi på uformel mad i afslappede omgivelser på kajen med liggestole, tango hver søndag, cocktails, spændende pop-ups, festlige overraskelser og skønne velsmagende oplevelser.

Ofelia Havn har sin egen cocktailbar, der serverer læskende cocktails og iskolde fadøl.

Se menuen her.

Ofelia Havn har åbent hver dag fra 11-20.30

 

Tango på terrassen

Hver søndag vil der være mulighed for at danse tango under sommerhimlen på terrassen. Første gang er søndag d. 24. juni med intro fra kl. 18-19 og milonga fra kl. 19-22. Kom tidligt og få et kølende glas vin, en forfriskende cocktail eller lidt lækkert at spise inden vi starter. Både nysgerrige nybegyndere og erfarne tangodansere er velkomne.

Cafe og restaurant Ofelia

 

Restauranten i Skuespilhuset

Her får du en udsøgt sanseoplevelse, der parrer udvalgte råvarer med en uforstyrret udsigt over havneindløbet til Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet. Når vejret er til det, kan du få maden serveret direkte i solen og samtidig nyde den friske havluft på den store østvendte træterrasse.

Snup en hurtig kop kaffe i sol og havduft, nyd Ofelias nyfortolkninger af det danske smørrebrød til en frokost med gode venner eller forretningsforbindelser eller begynd teaterbesøget med en madoplevelse, der sætter gang i alle sanser.

Café og restaurant Ofelia drives af Meyers

 

Åbningstider

Brunch: Mandag-søndag: 10-15
Frokost: Mandag-søndag. 11-17
Middag: Mandag-lørdag: 17-21 (køkkenet lukker 20.30)
Ofelia Havn: Mandag-søndag: 11-20.30 (med forbehold for vejret)

Køkkenet

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd. Vores mad har mindst 30% økologi.

Køkkenchef Mads Korsgaard komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

 

Brunch med byens bedste udsigt

Nyd en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet.

I løbet af sommeren kan du bl.a. forkæle dine smagsløg med røget laks, søde hjemmebagte vafler med vores egen vaniljeis rørt på økologisk fløde og med polynesisk vanilje, udsøgte danske oste med meget mere.

Vores brød er et helt kapitel for sig selv. Det er langtidshævet, økologisk og hjemmebagt, og der er både kraftfuldt rugbrød, ølandshvedebrød med sej og saftig krumme og knasende knækbrød.

Den velbryggede kaffe er lavet på økologiske fairtrade espressobønner, og vores te kommer fra T-Town. Den er økologisk uden tilsætningsstoffer, og du kan vælge mellem hvid, grøn, Oolong, sort og urter.

Vi serverer brunch hver dag fra 10-15.

 

Café og cocktailbar

Det er svært at forestille sig et bedre sted at tilbringe en lys nordisk sommeraften end på terrassen, hvor du sidder midt mellem hav, himmel og storby.

Nyd solnedgangen med gode venner i vores cocktailbar, hvor vi i sommerperioden serverer hjemmekomponerede cocktails, kolde fadøl, iskaffe og smoothies.

Fra 1. juni til og med august har vi åbent hver dag, når vejret giver os lov - og lukker først kl. 00:00.

Selskaber

Lækkerier fra Meyers

Når du booker et arrangement i Skuespilhuset, har du mulighed for at bestille forplejning fra Meyers.

Se udvalget i Skuespilhuset:

Middagspakker
Receptionspakker
Dagsmødepakker

 

Kontakt Meyers Venues for yderligere information og booking:
Telefon: +45 2893 9010
Mail: booking@meyerscc.dk
Web: meyersvenues.dk

Kontakt

Café og Restaurant Ofelia

Skuespilhuset
Skt. Annæ Plads 36
1250 København K

Bestil bord

Telefon: +45 2677 2932
Mail: ofelia@kglteater.dk
Web: www.restaurantofelia.dk

Følg @CafeOgRestaurantOfelia på:
Facebook
Instagram

For selskaber:
Meyers Venues
Telefon: +45 2893 9010
Mail: booking@meyerscc.dk
Web: meyersvenues.dk

Se kontrolrapport her